Король Чарльз та його дружина Камілла більше не найвпливовіші люди Великобританії: хто посунув їх у рейтингу

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 червня 2024, 17:31

Дізнайтесь, кому дісталася першість у рейтингу найвпливовіших людей у Великій Британії

Король Великобританії Чарльз та його дружина королева Камілла несподівано втратили статус найвпливовіших людей у країні. Їхнє місце посіли новоспечене подружжя герцоги Вестмінстерські Х’ю Гросвенор і Олівія Хенсон. Про це свідчить опублікований Індекс соціальної влади Tatler за 2024 рік.

Цей рейтинг показує, "де знаходиться реальна влада у британському суспільстві". І торік на першому місці були Чарльз та Камілла, проте тепер вони не лише втратили першість в Індексі, а й взагалі були виключені з нього.

Фото: Getty Images

Так, цього року найвпливовішою парою Великобританії стали герцог та герцогиня Вестмінстерські Х’ю Гросвенор та Олівія Хенсон, які лише на початку червня зіграли розкішне весілля.

Фото: Getty Images

Як пишуть британські ЗМІ, це не дивно, що саме герцоги Вестмінстерські вважаються у Британії соціально впливовою парою. Вони молоді, красиві та багаті – статки герцога Х’ю Гросвенора складають 10,127 мільярдів фунтів стерлінгів. Також він є близьким другом принца Вільяма. А на розкішному весіллі цієї пари були присутні як знаменитості, так і члени королівської родини.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що королева Камілла разом із королем Чарльзом III засяяла на публіці. На ній помітили розкішне та дорогоцінне рожеве намисто.