Надія Дорофєєва захопила формами у білому купальнику (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 червня 2024, 08:10

Артистка вирішила влаштувати собі день відпочинку

Популярна українська зірка Надія Дорофєєва, яка стала новим хедлайнером фестивалю ATLAS UNITED 2024, засвітила свою струнку фігуру. Артистка поділилася з підписниками шматочком свого відпочинку у п’ятизірковому комплексі у Львівській області.

На своїй сторінці в Instagram Надія Дорофєєва опублікувала короткий відеоролик, на якому показала свої форми у купальнику. Співачка вирішила влаштувати собі день відпочинку та позасмагати на пляжі.

Надія Дорофєєва показала постать у купальника

Знаменитість похвалилася стрункою фігурою в білому купальнику, який доповнила красивою пляжною спідницею. Дорофєєва дивилася в камеру, насолоджувалася сонячною погодою та своїм улюбленим напоєм – лате.

Надія Дорофєєва похвалилася струнким тілом

Свій пляжний look вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами. Волосся знаменитості було розпущене.

Надія Дорофєєва показала, як відпочиває на пляжі

Судячи з геолокації, українська зірка відпочивала у готелі Edem Resort Medical & SPA, що біля села Стрілки у Львівській області. Ціни за добу за номер в цьому готелі (залежно від типу) стартують від 9500 гривень.

"Телеграф" повідомляв раніше, що артистка Надія Дорофєєва нещодавно представила нову пісню та кліп "Хартбіт". Знаменитість у сексуальній сукні влаштувала запальні танці.