Надія Дорофєєва захопила формами у білому купальнику (фото)

Читать на русском
Автор
Дорофєєва показала фігуру в купальнику Новина оновлена 27 червня 2024, 08:10
Дорофєєва показала фігуру в купальнику. Фото instagram.com/nadyadorofeeva

Артистка вирішила влаштувати собі день відпочинку

Популярна українська зірка Надія Дорофєєва, яка стала новим хедлайнером фестивалю ATLAS UNITED 2024, засвітила свою струнку фігуру. Артистка поділилася з підписниками шматочком свого відпочинку у п’ятизірковому комплексі у Львівській області.

На своїй сторінці в Instagram Надія Дорофєєва опублікувала короткий відеоролик, на якому показала свої форми у купальнику. Співачка вирішила влаштувати собі день відпочинку та позасмагати на пляжі.

Надія Дорофєєва скріншот
Надія Дорофєєва показала постать у купальника

Знаменитість похвалилася стрункою фігурою в білому купальнику, який доповнила красивою пляжною спідницею. Дорофєєва дивилася в камеру, насолоджувалася сонячною погодою та своїм улюбленим напоєм – лате.

Надія Дорофєєва скріншот
Надія Дорофєєва похвалилася струнким тілом

Свій пляжний look вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами. Волосся знаменитості було розпущене.

Надія Дорофєєва скріншот
Надія Дорофєєва показала, як відпочиває на пляжі

Судячи з геолокації, українська зірка відпочивала у готелі Edem Resort Medical & SPA, що біля села Стрілки у Львівській області. Ціни за добу за номер в цьому готелі (залежно від типу) стартують від 9500 гривень.

"Телеграф" повідомляв раніше, що артистка Надія Дорофєєва нещодавно представила нову пісню та кліп "Хартбіт". Знаменитість у сексуальній сукні влаштувала запальні танці.