Модний лайфхак від Емілі Ратаковскі: модель показала, як візуально зменшити талію (фото)

Читать на русском
Автор
Модель Емілі Ратаковскі поділилася модним лайфхаком Новина оновлена 25 червня 2024, 09:23
Модель Емілі Ратаковскі поділилася модним лайфхаком. Фото Getty Images

Цікавий спосіб, як за допомогою пояса стати стрункішою

Популярна американська модель та актриса Емілі Ратаковскі, яка нещодавно показала, з чим носити найтрендовіші шорти літа, цього разу продемонструвала незвичайний модний лайфхак. Як виявилось, можна візуально зменшити талію за допомогою звичайного пояса.

На нових знімках Емілі Ратаковскі позує в незвичайному оверсайз вбранні, яке підкреслює і без того струнку талію моделі. Як видно, зірка одягла вільну ніжно-рожеву блузку, а на талії помістила чорний пояс. При цьому пояс видно начебто лише частково — передню його частину. І саме ця деталь візуально робить талію стрункішою.

Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images

Також Емілі Ратаковскі одягла довгі сірі штани вільного крою, які також візуально подовжують її, роблячи стрункішою. Волосся моделі розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж.

Емілі Ратаковскі новий образ
Фото: Getty Images

Модниці можуть сміливо підглянути такий незвичайний модний лайфхак у Емілі Ратаковскі та використати пояс у своїх луках, щоб підкреслити струнку талію та зробити її візуально тоншою. До речі, такий прийом підійде не тільки для вільних сорочок та блуз, але може спрацювати також із широкими сукнями та сарафанами.

Емілі Ратаковскі Тиждень моди
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковскі у Парижі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав про стрижки з "омолоджуючим" ефектом. Як підрізати волосся, щоб почуватися впевнено.