Що подивитись у вихідні: добірка цікавих комедій для гарного настрою

Читать на русском
Автор
Проведіть вихідні із улюбленими кіногероями Новина оновлена 28 червня 2024, 19:23
Проведіть вихідні із улюбленими кіногероями. Фото Кадр з фільму

Небанальні комедії на вечір, які піднімуть настрій

Робочий тиждень добігає кінця, а значить, саме час обрати, яке кіно подивитися у вихідні. Чудовим рішенням може стати легка комедія, яка допоможе відволіктися та підніме настрій. "Телеграф" ділиться добіркою прикольних комедійних фільмів, які можна подивитися з друзями, сім’єю чи наодинці.

Агент Джонні Інгліш 3.0

Для любителів фільмів про шпигунів ця британська комедія точно "зайде". Є кілька картин про агента Джонні Інгліш, які пародіюють фільми про шпигунів-суперагентів, насамперед з відсилкою до фільмів про Джеймса Бонда. Пропонуємо вам на вихідні подивитися третю частину "Агента Джонні Інгліша 3.0" з Роуеном Аткінсоном, яка вийшла в 2018 році. Цей фільм точно створить настрій та подарує зустріч із улюбленим багатьма персонажем "Містером Біном".

Сімейне пограбування

Ця весела та трохи драматична кіноісторія точно подарує класний настрій. Вона відмінно підійде для сімейного перегляду, оскільки порушує тему взаємин батьків та дітей. А шанувальників Жана Рено порадує подвійно, адже він буде у головній ролі.

Як одружити холостяка

А цей фільм точно сподобається фанатам Кіану Рівза, який у цій комедії 2018 року постає у статусі закоренілого холостяка. У цьому легкому фільмі чудово сплелися комедія та драма, а значить точно буде цікаво. А до того ж, компанію Кіану Рівзу в цьому ромкомі складе неперевершена Вайнона Райдер.

Прикинься моєю дружиною

Це старіший, але від того не менш цікавий фільм 2011 року. "Прикинься моєю дружиною" — весела історія серцеїда Денні, який багато років за допомогою сльозливої брехні вкладає жінок у своє ліжко. Однак, з красунею Палмер такі витівки не спрацювали. Глядачі мають нагоду спостерігати авантюри та хитрощі героя весь фільм, але це точно буде весело.

Раніше "Телеграф" розповідав, про що буде український фільм жахів "Конотопська відьма" і коли він вийде у прокат. Спойлер – сюжет захоплює.