Навіщо розумники мастять ноги дезодорантом: хитрий літній лайфхак

Читати російською
Автор

Ідеально для спекотного літа

Ми розповідали, що робити, щоб не осипалась туш. Тепер ділимось порадою, яка допоможе вам уникнути натирання взуттям влітку.

В спеку хочеться ходити в легкому, відкритому взутті. Проте, часто саме влітку проблеми з натиранням ніг стають максимально актуальними. Навіть найзручніші босоніжки можуть натирати в місцях дотику шкіри з ремінцями, а мозолі з'являються дуже швидко. "Телеграф" розповідає про простий спосіб, який допоможе уникнути цих проблем.

Як позбутися тертя і мозолів

Вам допоможе звичайний твердий дезодорант. Мало хто знає, та цей засіб не лише для пахв і від поганого запаху! Він також може стати вашим рятівником від натирання літніх балеток, босоніжок та мокасин.

Якщо проблема натирання для вас особливо актуальна, перед виходом з дому ретельно помийте і просушіть ноги. Щедро нанесіть дезодорант на чисту суху шкіру ніг в тих місцях, де зазвичай натирає взуття. Це допоможе зменшити потовиділення, а отже, й тертя. Покладіть дезодорант в сумочку чи рюкзак — якщо впродовж дня шар стреться, можна поновити його.

Також для взуття з відкритим носиком або літнього закритого взуття можна використовувати дитячу присипку. Крім того, ми розповідали, який засіб не можна лити у пральну машинку.