Навіщо розумники мастять ноги дезодорантом: хитрий літній лайфхак

Читать на русском
Автор
1272
Натерті ноги можуть ускладнити вам життя
Натерті ноги можуть ускладнити вам життя. Фото pexels.com

Ідеально для спекотного літа

Ми розповідали, що робити, щоб не осипалась туш. Тепер ділимось порадою, яка допоможе вам уникнути натирання взуттям влітку.

В спеку хочеться ходити в легкому, відкритому взутті. Проте, часто саме влітку проблеми з натиранням ніг стають максимально актуальними. Навіть найзручніші босоніжки можуть натирати в місцях дотику шкіри з ремінцями, а мозолі з'являються дуже швидко. "Телеграф" розповідає про простий спосіб, який допоможе уникнути цих проблем.

Як позбутися тертя і мозолів

Вам допоможе звичайний твердий дезодорант. Мало хто знає, та цей засіб не лише для пахв і від поганого запаху! Він також може стати вашим рятівником від натирання літніх балеток, босоніжок та мокасин.

Якщо проблема натирання для вас особливо актуальна, перед виходом з дому ретельно помийте і просушіть ноги. Щедро нанесіть дезодорант на чисту суху шкіру ніг в тих місцях, де зазвичай натирає взуття. Це допоможе зменшити потовиділення, а отже, й тертя. Покладіть дезодорант в сумочку чи рюкзак — якщо впродовж дня шар стреться, можна поновити його.

Також для взуття з відкритим носиком або літнього закритого взуття можна використовувати дитячу присипку. Крім того, ми розповідали, який засіб не можна лити у пральну машинку.