Їстимуть навіть діти: що додати до рибних котлет, щоб вони стали смачнішими

Читать на русском
Автор
Смачні, ситні, корисні та соковиті
Смачні, ситні, корисні та соковиті. Фото 1000.menu

Котлети з риби приготувати досить просто

Дієтологи стверджують, що риба повинна бути в раціоні кожної людини, оскільки містить незамінні вітаміни та мікроелементи. Дехто любить рибу смажити, хтось тушкувати, а ми сьогодні пропонуємо приготувати з цього м'яса котлети.

Страва виходить ніжною, соковитою та сподобається навіть дітям. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "recepti_dariko".

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • філе морської риби – 1,5 кг;
  • скибочки білого хліба – 4 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • тепле молоко – 100 мл;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • панірувальні сухарі;
  • олія для смаження;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Рибу нарізати на шматочки.
  2. З хліба зрізати скоринки та замочити у теплому молоці.
  3. Хліб з рибою перекрутити на м’ясорубці.
  4. До фаршу додати яйця, борошно, сіль та спеції, перемішати.
  5. Сформувати котлетки та обваляти їх у панірувальних сухарях.
  6. Викласти котлетки на обробну дошку та відправити на пів години в морозилку.
  7. Обсмажити на розігрітій з олією сковорідці з обох боків до золотистості.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії. Рибка виходить ароматною та надзвичайно соковитою.