Їстимуть навіть діти: що додати до рибних котлет, щоб вони стали смачнішими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачні, ситні, корисні та соковиті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/3c/b6a80558-7c158e96fceaf161a44a9a78e39783c4.jpg?v=0346_1)
Котлети з риби приготувати досить просто
Дієтологи стверджують, що риба повинна бути в раціоні кожної людини, оскільки містить незамінні вітаміни та мікроелементи. Дехто любить рибу смажити, хтось тушкувати, а ми сьогодні пропонуємо приготувати з цього м'яса котлети.
Страва виходить ніжною, соковитою та сподобається навіть дітям. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "recepti_dariko".
Як приготувати рибні котлети
Інгредієнти:
- філе морської риби – 1,5 кг;
- скибочки білого хліба – 4 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- тепле молоко – 100 мл;
- борошно – 2 ст. л.;
- панірувальні сухарі;
- олія для смаження;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Рибу нарізати на шматочки.
- З хліба зрізати скоринки та замочити у теплому молоці.
- Хліб з рибою перекрутити на м’ясорубці.
- До фаршу додати яйця, борошно, сіль та спеції, перемішати.
- Сформувати котлетки та обваляти їх у панірувальних сухарях.
- Викласти котлетки на обробну дошку та відправити на пів години в морозилку.
- Обсмажити на розігрітій з олією сковорідці з обох боків до золотистості.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії. Рибка виходить ароматною та надзвичайно соковитою.