Музиканти Сергій Жадан і Євген Турчинов, які пішли на фронт, випустили гімн для побратимів (відео)

Читать на русском
Автор
Сергій Жадан та Євген Турчинов випустили трек Хартія Новина оновлена 27 червня 2024, 10:30
Сергій Жадан та Євген Турчинов випустили трек Хартія. Фото instagram.com/serhiy_zhadan

Гімн був написаний ще 2022 року, але тільки зараз його вирішили представити публіці

Український письменник та музикант Сергій Жадан, а також його колега Євген Турчинов, які поповнили лави Нацгвардії та захищають нашу країну від російського агресора, представили для побратимів трек "Хартія". Композиція, яка стала гімном 13-ї бригади НГУ, вже доступна для прослуховування.

Трек з’явився на офіційному Youtube-каналі "Сегей Жадан-тема". Відомо, що написано його було ще 2022 року.

Музиканти, які нещодавно поповнили лави підрозділу, написали цю композицію як данину поваги та підтримки українським військовослужбовцям. Трек "Хартія" можна було раніше почути лише у колах 13-ї бригади НГУ, хтось із бійців поставив її на рингтон, а хтось просто слухав.

Наразі військові підрозділи створюють свій шлях та історію, тому музиканти вирішили опублікувати трек на всіх музичних майданчиках та зробити його загальнодоступним.

"Наша сила — це наша зброя. Любити країну — це наше право. Господь охороняє хоробрих героїв. Слава Україні! Героям Слава! ", — звучать рядки у пісні. Трек вийшов дуже динамічним та потужним.

"Телеграф" писав раніше, що популярна українська актриса вступила до лав ЗСУ. Знаменитість розповіла, що отримала необхідні речі для служби, але деякі потреби залишаються незакритими.