Важкохвора Селін Діон з'явилася на публіці: як зараз виглядає співачка (фото)

Читать на русском
Автор
Селін Діон вразила новою появою на публіці Новина оновлена 18 червня 2024, 10:21
Селін Діон вразила новою появою на публіці. Фото Getty Images

Важкохвора зірка виглядала просто приголомшливо

Відома 56-річна канадська співачка Селін Діон, у якої в 2022 році виявили невиліковний синдром м'язової скутості, періодично виходить у люди. Так, тепер знаменитість з'явилась на допремʼєрному показу документальної стрічки "Я: Селін Діон".

На захід артистка прийшла у ніжному та жіночному образі. Зірка одягла легку атласну блузу молочного кольору з довгим бантом на шиї. До неї співачка дібрала такого ж відтінку довгу спідницю у підлогу.

Селін Діон
Фото: Getty Images

Талію виконавиця підкреслила тоненьким сріблястим ремінцем. Вишуканий образ Діон доповнила акцентними аксесуарами — срібними браслетами та масивним перстнем. На події Селін мала рівно вкладене волосся та ефектний макіяж.

Селін Діон, фільм
Фото: Getty Images

У фільмі "Я: Селін Діон" глядачі дізнаються більше про життєвий і творчий шлях артистки, про труднощі у кар'єрі, невдачі та головні тріумфи. Зокрема, Селін Діон поділиться боротьбою зі своєю хворобою. Адже вона страждає рідкісним неврологічним станом, від якого з'являються м'язові спазми. Прем'єра запланована на 25 червня.

Селін Діон у білому образі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про симптоми хвороби Селін Діон. Знаменитість поділилася, що закінчила кар'єру через мимовільні спазми у м’язах. Через це виконавиця відчуває сильний біль у різних частинах тіла.