"Гріли воду кип’ятильниками в тазиках": Злата Огневич згадала про дитинство в Криму без опалення та світла

Читать на русском
Автор
Злата Огневич розповіла, як жила у Криму Новина оновлена 18 червня 2024, 19:15
Злата Огневич розповіла, як жила у Криму. Фото https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Виконавиця зізналася, що блекаути для неї – не новина

Популярна 38-річна українська співачка Злата Огневич, яка нещодавно поділилася з дівчатами корисним лайфхаком, згадала про своє дитинство у Криму. Знаменитість розповіла, що їм часто відключали електрику та опалення, тож побутові умови були непростими.

Цією інформацією Злата Огневич поділилася з підписниками в Insta-stories. Зірка зізналася, що зараз блекаути не є для неї серйозною проблемою.

Українська співачка розповіла, що зараз спокійно ставиться до планових відключень електроєнергії, тому що так провела все дитинство на тимчасово окупованому півострові. Крім світла, у них також відключали опалення, а воду в кращому разі включали двічі на день.

Артистка згадала, що поява у їхній квартирі бойлера стала справжнім святом, адже до цього сім’ї доводилося гріти воду кип’ятильниками у тазиках. А воду вони качали помпою на другий поверх із підвалу, де встановлювали бочки, які її накопичували.

Злата Огневич
Злата Огневич про дитинство у Криму

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Злата Огневич відреагувала на чутки про вагітність. Співачка похвалилася фігурою у сукні, яка вигідно підкреслила всі вигини.