Злата Огневич виходить заміж? Співачка заінтригувала каблучкою з діамантом на тому самому пальці (фото)

Читать на русском
Автор
Злата Огневич засвітила заручальне кільце Новина оновлена 29 травня 2024, 14:40
Злата Огневич засвітила заручальне кільце. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка поділилася своєю радістю із шанувальниками

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка була героїнею другого сезону шоу "Холостячка", схоже, зібралася заміж. Артистка похвалилася шанувальникам красивою обручкою з діамантом.

У своїх instagram-сторіс Злата Огневич опублікувала фото, на якому знято її руку з кільцем на безіменному пальці. Руку з гарним ніжним манікюром артистка сфотографувала на тлі красивого світлого букета.

"Наше кохання, як діаманти, відчувають всі цей блиск. Тому тепер я ношу з собою на руці, як оберіг", — підписала сторіс Злата Огневич.

Злата Огневич обручка

Співачка не стала розкривати одразу всіх подробиць, але, судячи з фото, їй зробили пропозицію вийти заміж. Також знаменитість не показує шанувальникам свого обранця. Мабуть, вирішила, що ще не час розкривати усі карти.

Зазначимо, що після участі у шоу "Холостячка" Злата Огневич намагалася будувати стосунки з переможцем проекту Андрієм Задворним. Однак дуже швидко пара розлучилася, чим співачка була дуже засмучена. Після цього вона почала ретельно приховувати своє особисте життя.

Злата Огневич
Злата Огневич на проекті "Холостячка"

Раніше "Телеграф" розповідав, що онука Софії Ротару показала ніжне фото із бойфрендом-мільярдером. Дівчина позувала у вишиванці поряд із коханим.