Актор "Володаря перснів" потрапив до лікарні після вистави: що відомо про інцидент

Читать на русском
Автор
Ієн Мак-Келлен травмувався під час виступу
Ієн Мак-Келлен травмувався під час виступу. Фото Інстаграм Ієна Мак-Келлена

Зі знаменитістю трапився прикрий випадок

Відомий британський актор Ієн Мак-Келлен, який прославився роллю чарівника Гендальфа у стрічці "Володар перснів", мав неприємну ситуацію. Виявилось, що чоловік впав зі сцени під час виступу.

Інцидент трапився під час однієї з вистав за участі Ієна Мак-Келлена у Лондоні, повідомляє Daily.Mail. За свідченнями глядачів, причиною став реквізит, через який актор спіткнувся та впав на підлогу прямо зі сцени.

У той момент організатори вимкнули світло, а Мак-Келлен кричав від болю. Люди почали підійматися зі своїх місць та намагалися допомогти йому. До знаменитості також одразу підбігли двоє медиків, які перебували у залі.

Як наслідок, виступ не відбувся, а глядачів попросили піти. Ієна Мак-Келлена відвезли у лікарню та надали йому медичну допомогу. Згодом представники актора розповіли, що він вже почуває себе добре.

"Після сканування блискуча команда Національної служби охорони здоров’я запевнила нас, що він швидко й повністю одужає, і Ієн перебуває в хорошому настрої", — розповіли співробітники.

Водночас Мак-Келлен повернеться до виступів вже у середу, 19 червня.

Цікаво, що Ієн Мак-Келлен грає у кіно й театрі протягом 60 років. За цей період він взяв участь у 70 театральних виставах та 60 фільмах. Також чоловік є лауреатом премії "Золотий глобус". Найбільшу славу він отримав завдяки ролям у стрічках "Володар перснів", "Хоббіт" та "Люди Ікс".

Раніше "Телеграф" розповідав про alyona alyona, яка впала прямо на репетиції номеру на Євробаченні. Вона спіткнулась об кольчугу — металеву сітку, яка була елементом її образу.