Jerry Heil повернулася до України після Євробачення та Канського кінофестивалю (відео)

Читать на русском
Автор
Jerry Heil повідомила, що нарешті повернулася додому Новина оновлена 21 травня 2024, 10:09
Jerry Heil повідомила, що нарешті повернулася додому. Фото https://www.instagram.com/thejerryheil/

Співачка показала кадри зі Львова, коли приїхала до України

Відома українська співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва), яка разом із alyona alyona посіла третє місце на Євробаченні 2024 року, після пісенного конкурсу одразу вирушила на Каннський кінофестиваль. Там артистка викликала фурор на червоній доріжці, а тепер повідомила, що нарешті повернулася до України.

У своїх instagram-сторіс Jerry Heil поділилася кадрами зі Львова і розповіла, що вона вже в Україні. Відео у сторіс Яна записала прямо зі львівського вокзалу в сутінках. Вона показала свої валізи, з якими повернулася до України після Євробачення та Канського кінофестивалю. За словами співачки, зі Львова вона прямує додому до Києва.

Примітно, що сторіс Jerry Heil записала англійською мовою. Артистка час від часу так робить, оскільки після Євробачення 2024 року на її сторінку в Instagram підписалося дуже багато іноземців, які не розуміють української мови.

Треба сказати, що на кадрах із львівського вокзалу Яна виглядає дуже щасливою — вона рада повернутись додому. Варто зазначити, що співачка ще 25 квітня залишила Україну, коли вирушала до Мальме на Євробачення, і, схоже, за весь цей час тільки зараз повернулася додому.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil зустрілася з режисером "20 днів у Маріуполі" на кінофестивалі Канна. Артистка виклала фото із Мстиславом Черновим.