Виходить заміж за Моргенштерна? Зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко заінтригувала підписників новим фото

Читать на русском
Автор
1074
Моргенштерн зробив пропозицію блогерці? Новина оновлена 18 червня 2024, 12:36
Моргенштерн зробив пропозицію блогерці?. Фото Колаж Телеграфу

Блогерка показала каблучку на безіменному пальці

Українка Ліза Василенко, яка стала відомою завдяки ролі в серіалі "Школа", яка зустрічається з російським репером Моргенштерном, засвітила каблучку на безіменному пальці.

Світлиною блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Сторіс Ліза Василенко ніяк не підписала і не прокоментувала.

Так, на фото видно руку блогерки з великою каблучкою на безіменному пальці, яке не схоже на класичне кільце для заручин. Також видно чоловічу руку з татуюванням та золотим годинником, що схоже на руку Моргенштерна. Невідомо, чи справді російський репер зробив пропозицію блогерці, адже вони не коментують це фото і не виходять у сторіс.

Фото: https://www.instagram.com/elizabethvasilenko/

Нагадаємо, що Ліза Василенко була відомою в Україні, однак виїхала до Росії. В інтерв’ю російській блогерці і заявила, що "краще здохнути там, ніж в Україні". Акторка не бачила на Батьківщині можливостей розвитку, а тих, хто засудив її за переїзд до країни-агресорки називала "тупими".

Після початку повномасштабного вторгнення в інтерв’ю Раміні Есхакзай Василенко розповіла, що шкодує про свої слова. Блогерка виїхала з Росії до Європи і засуджувала війну в соцмережах.

Відомо, що Моргенштерн після початку війни в Україні засудив політику Путіна, виїхав з Росії і скасував усі концерти. У квітні 2022 року репер отримав громадянство Ізраїлю. Однак у травні 2021 року внесений до бази даних Миротворця за участь у дестабілізації суспільного життя в Україні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ведучий Слава Соломка розповів, як перетинає кордон під час війни. Шоумен поділився, що виїжджає абсолютно легально.