Такі шорти обирають справжні модниці: 4 актуальних фасони на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Актуальні фасони шортів 2024
Актуальні фасони шортів 2024. Фото Pinterest

В таких шортах захоче ходити кожна

Основним елементом гардеробу на літо є шорти, оскільки у спеку хочеться максимально легкого одягу. Тренди змінюються, і цього сезону маємо деякі новинки. Є й інші актуальні тренди, на які варто звернути увагу.

У цьому сезоні стильними вважаються не лише шорти-бермуди, які вже активно носять затяті модниці. Vogue зібрало чотири пари шортів, які будуть у тренді вже цього літа.

Трикотажні шорти

Варто звернути увагу саме на довжину міні, оскільки вона є дуже актуальною в 2024 році. Шорти з трикотажу — це вдалий вибір на прогулянку, до парку чи на пляж. Можна обіграти й у міському варіанті, тоді до них треба взяти білу сорочку та білу футболку, а шорти — чорного кольору. Або ж створюйте комфортні луки у спортивному стилі.

Трикотажні чорні шорти
Трикотажні чорні шорти, Фото: Pinterest

Джинсові шорти

Звісно, що шорти з деніму — це вже база, яка є у кожного в тому чи в іншому варіанті. Утім, саме влітку 2024 року будуть актуальні шорти до коліна, які нагадують моду 90-х. Перевага такого варіанту у тому, що можна комбінувати як зі спортивними речами, так і з більш вишуканими.

Джинсові шорти
Джинсові шорти, Фото: Pinterest

Спортивні шорти

У трендах цього літа — спортивні шорти, які люблять жінки за зручність та комфорт. Пощастило, бо цього сезону можна поєднати і практичність, і красу. Сміливо відтворюйте тренд у повсякденних луках.

Спортивні шорти
Спортивні шорти, Фото: Pinterest

Картаті шорти

Шорти у клітинку будуть актуальними цього літа. Вони — досить акцентні, тому краще поєднувати з одягом нейтральних відтінків. Обирайте саме світлі тони. Така річ здатна освіжити ваш лук і додати йому родзинки.

Картаті шорти
Картаті шорти, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, як і з чим носити шорти-блумери цього літа. Вони відрізняються короткою довжиною та романтичним настроєм.