"Дитячі" футболки повернулися у тренди: як їх стилізувати, щоб мати стильний вигляд (фото)

Читать на русском
Автор
Короткі приталені футболки були особливо популярні у 00-х
Короткі приталені футболки були особливо популярні у 00-х. Фото Freepik

Мода циклічна, тому такі футболки знову у тренді

Короткі футболки, які оголюють живіт, повернулися у тренди. Особливо популярними вони були у 2000-х. Ці футболки, які обтягують тіло з яскравим принтом довго були антитрендами, але цьогоріч знову стали актуальними, як і "желейні" босоніжки.

Світові зірки почали носити "дитячі" футболки і поєднувати їх з різними елементами гардероба. Про це розповіли на Women.

З чим носити "дитячі" футболки

Джинси

Найкраще обирати саме джинси вільного крою. Можна обрати футболку яскравого кольору, наприклад, жовтого і поєднати її з джинсами класичного відтінку — так ви створите ефектний образ.

Коротка футболка і джинси
Фото: pinterest

Довга спідниця

Найвдаліше поєднання — "дитяча" футболка і спідниця максі. По-перше, це дуже зручно, а по-друге, стильно і гармонійно. Вільна спідниця і приталена футболка створять гарний силует і підкреслять талію.

стильний лук літо 2024
Фото: pinterest

Джогери

Поєднання штанів джогерів і "дитячої" спідниці виглядає легко і невимушено. Такий лук підійде для літніх вечірніх прогулянок. Це дуже зручно, практично і ефектно водночас, адже ви оголюєте частину живота.

Футболка і джогери
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим носити шорти-блумери цього літа. Цей елемент гардероба повернувся до нас із 90-х і прикрашає луки сьогодення.