Найгарячіші тренди літа: ці 5 вбрань точно мають бути у вашому гардеробі (фото)

Читать на русском
Автор
603
Ці тренди повинні бути у кожної модниці Новина оновлена 17 червня 2024, 08:41
Ці тренди повинні бути у кожної модниці. Фото Pinterest

Дізнайтесь, які речі зараз на піку трендів

Літо диктує свої модні правила, і щоб залишатися в тренді, потрібно їм слідувати. Дизайнери вже визначилися з головними модними тенденціями на цей сезон, тому треба знати, що зараз у тренді. "Телеграф" вже розповідав, який аксесуар знову повернувся в моду, а сьогодні ділиться, які 5 речей точно мають бути у вашому гардеробі цього літа.

Як виявилося, серед модних трендів білі сукні, кроше, шорти-бермуди та деякі інші елементи, пише Fashion 24. Пропонуємо дізнатися про них докладніше.

Біла сукня

Головним трендом цього літа стали білі сукні різних фасонів та текстур. Цей предмет гардеробу є універсальним для теплих літніх днів. Найкраще придивитися до вбрання з натуральних тканин і простих силуетів. Вони зроблять ваш образ максимально комфортним та стильним.

біле плаття
Фото: Pinterest

Червоний колір

Додайте у свої літні образи один яскравий червоний елемент і виглядатимете дуже жіночно та вишукано. Це може бути піджак, футболка, взуття чи сумка. Однак саме червоний акцент зробить ваш образ особливим.

тренди на літо 2024
Фото: Pinterest

Кроше

В’язані речі в техніці кроше також на піку трендів цього літа. Поєднання ретро-естетики та сучасних елементів створюють унікальний стиль. Для літа поповніть свій гардероб сукнями, топами, купальниками чи босоніжками у стилі кроше.

сукні кроше
Фото: Pinterest

Леопардовий принт

Хто б що не говорив, але леопардовий та інший анімалістичний принт уже став модною класикою. Він залишається у трендах і робить образи особливо ефектними та сміливими. Спідниці, сукні, топи чи піджаки у леопардовому стилі точно зроблять ваш образ особливим та жіночним.

леопардовий принт на літо
Фото: Pinterest

Шорти-бермуди

Універсальні шорти-бермуди відмінно підходять для створення як повсякденних образів, так і більш ошатних. Головне правильно їх поєднувати. А носяться вони просто чудово, підкреслюючи фігуру. Зробіть ставку на вільний крій, який зробить ваші рухи легкими та комфортними.

шорти бермуди
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про повернення "желейних" босоніжок у тренди. Дізнайтесь, з чим їх носити влітку 2024 року.