Разом із молодшою донькою: Анджеліна Джолі викликала фурор на червоній доріжці у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
818
Анджеліна Джолі з донькою Вів’єн у Нью-Йорку Новина оновлена 17 червня 2024, 14:23
Анджеліна Джолі з донькою Вів’єн у Нью-Йорку. Фото Getty Images

Акторка зʼявилася на церемонії вручення престижної премії "Тоні"

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі завжди обирає розкішні луки на публічні заходи. Так, цього разу знаменитість зʼявилася на церемонії вручення премії "Тоні". Вона зробила це разом із 15-річною донькою Вів’єн у Нью-Йорку.

На подію зірка обрала сукню смарагдового відтінку з драпіруванням люксового бренду Versace. Вона підкреслювала бездоганну фігуру знаменитості: на талії була приталена, а до низу — вільного крою.

Сукню без бретелей доповнювала накидка, у тон із сукнею. Також акторка дібрала до елегантного образу, золоті аксесуари. Зачіска Джолі була у вигляді легких хвиль, що підкреслила її витонченість. На очах акторки був помітний вечірній макіяж з акцентом на очі.

анджеліна джолі
Фото: Getty Images
анджеліна джолі в платье
Фото: Getty Images

А от 15-річна донька Анджеліни — Вівʼєн прийшла на захід у синьому костюмі, який складався з жилетки та штанів вільного крою. Гармонійно доповнювала образ біла сорочка з метеликом, у тон костюма та білі кеди.

Цікаво, що мюзикл The Outsiders, у якому Джолі була продюсеркою, отримав аж 12 номінацій. А її донька — Вівʼєн брала участь у створенні постановки як асистент.

анджеліна джолі Вівʼєн джолі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про образ Джессіки Альби на афтепаті допрем'єрного показу стрічки "Шлях відплати". Вона засвітила декольте у напівпрозорому корсеті.