Круті дівчата: Анджеліна Джолі вивела у світ підрослу дочку від Бреда Пітта (фото)

Читать на русском
Автор
613
Джолі і Вів’єн "засвітилися" в Лос-Анджелесі
Джолі і Вів’єн "засвітилися" в Лос-Анджелесі. Фото Getty Images

Мама з дочкою відвідали прем’єру мюзиклу у стильних образах

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка освітлила своє волосся на початку року, разом з підрослою дочкою Вів’єн були присутні на прем’єрі мюзиклу в Лос-Анджелесі.

У четвер, 30 травня, зірка фільму "Лара Крофт: Розкрадача гробниць" вийшла на червону доріжку, присвячену показу мюзиклу Reefer Madness: The Musical. Компанію їй склала 15-річна дочка Вів’єн, яка з'явилася у шлюбі Джолі з Бредом Піттом.

Вбрання мами та дочки були ідеально скоординовані. 48-річна Анджеліна одягла на захід чорний піджак поверх білої футболки із зображенням сірої смугастої краватки на грудях. Волосся актриса уклала на бік і одягла стильні чорні сонцезахисні окуляри.

Вів’єн продемонструвала не менш шикарний образ, одягнувши темно-синій жилет поверх блідо-блакитної сорочки на ґудзиках. Вона доповнила крутий лук брендовими кросівками Converse.

анджеліна джолі вів’єн джолі пітт
Фото: Getty Images

Анджеліна та Вів’єн позували перед фотографами з актрисою Крістен Белл ("Одного разу в Римі", "Вероніка Марс", "Дуже погані матусі"). Варто згадати, що 15-річна дочка Вів’єн збирається піти стопами своєї знаменитої матері. Анджеліна продюсує бродвейський мюзикл "Аутсайдери", над яким разом із нею працює її дочка-підліток.

анджеліна джолі вів’єн джолі пітт крістін белл
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що в Анджеліни Джолі шестеро дітей: усиновлені Мэддокс Шиван (2001), Пакс Тьєн (2003) та Захара Марлі (2005), а також біологічний син від Бреда Пітта Нокс Леон (2008), дочка Вів’єн Маршелін (2008) та Шайло Нувель (2006). Колишнє подружжя досі продовжує судитись за опікунство.

У квітні Джолі вийшла у світ із підрослим сином Паксом і дочкою Вів’єн. Актриса жартома називає дівчину "театральним керівником", адже Вів’єн дуже захоплюється театральною справою і є вимогливою особистістю.