Колишній ангел Victoria’s Secret блиснула своїми формами: який вигляд має 46-річна Летиція Каста (фото)

Читать на русском
Автор
1436
Летиція Каста в Мілані 16 червня 2024 року Новина оновлена 17 червня 2024, 11:26
Летиція Каста в Мілані 16 червня 2024 року. Фото Getty Images

Французька модель позувала на відкритті виставки Swarovski

Знаменита французька модель та актриса Летиція Каста, яка дебютувала у фільмі "Астерікс і Обелікс" у 1999 році, порадувала шанувальників, з’явившись на Тижні моди в Мілані.

Колишній ангел Victoria’s Secret та представниця косметичної компанії L’Oréal відвідала відкриття виставки Swarovski "Майстри світла – від Відня до Мілана", яка пройшла в історичному палаці Читтеріо.

На захід Летиція Каста, якій у травні виповнилося 46 років, прийшла у пікантній чорній сукні з вирізами у сітку, яка яскраво підкреслила пишні форми зірки. Доповнила свій приголомшливий образ знаменитість чорними туфлями на високому підборі та з гострим носком.

летиція каста у сукні
Фото: Getty Images

Завершила аутфіт модель прикрасами із діамантами: масивним намистом, квадратними сережками-гвоздиками та браслетами з обох боків. Відома француженка віддала перевагу невеликим стрілкам на повіках і помаді нюдового відтінку.

летиція каста в прикрасах
Фото: Getty Images
летиція каста на підборах
Фото: Getty Images

Летиція Каста є матір’ю для трьох дітей. З 2017 року вона одружена з французьким актором Луї Гаррелем, з яким вона зустрічалася 2 роки до їхнього весілля. Колишній ангел старша за чоловіка на 6 років.

Луї Гаррель Летиція Каста
Луї Гаррель та Летиція Каста у 2022 році в Каннах. Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що британська принцеса Кейт Міддлтон вперше з’явилася на людях після того, як їй діагностували рак. До цього моменту принцеса знаходилася далеко від уваги громадськості.