Схожі, як дві краплі води: син Софії Ротару показав, як виглядає його батько (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 червня 2024, 12:44

Руслан Євдокименко здивував неймовірною схожістю з батьком

Єдиний син легендарної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко, котрий з початку війни намагався втекти за кордон і був затриманий, показав незвичайне архівне фото зі своїм батьком Анатолієм Євдокименком. На кадрі можна побачити, що син і батько схожі, як дві краплі води.

Свій пост в Instagram-сторіс Руслан Євдокименко приурочив до Дня батька, який відзначався 16 червня. На фотографії можна побачити ще зовсім юного сина Софії Ротару та її покійного чоловіка – Народного артиста України Анатолія Євдокименка. Цей знімок був зроблений, начебто випадково, ні Руслан, ні його легендарний батько Анатолій Євдокименко не дивляться в камеру. При цьому можна побачити неймовірну зовнішню схожість між батьком та сином.

Зазначимо, що Анатолій Євдокименко — відомий український музикант, керівник ансамблю "Червона рута" та народний артист України. Він був єдиним чоловіком легендарної співачки Софії Ротару, але помер 2002 року.

instagram.com/sofiarotaru.official

До речі, співачка Софія Ротару, незважаючи на повномасштабне вторгнення РФ в Україну, залишилася жити у своєму заміському будинку під Києвом. Разом із нею після невдалої спроби втечі за кордон живе й син Руслан Євдокименко. А ось 30-річному онукові артистки все вже вдалося втекти до Європи, де він зараз будує музичну кар’єру та мовчить у соцмережах про війну.

Раніше "Телеграф" розповідав, що онука Софії Ротару показала ніжне фото із бойфрендом-мільярдером. Дівчина позувала у вишиванці поряд із коханим.