У вишиванці поруч з коханим: онука Софії Ротару показала ніжне фото з бойфрендом-мільярдером

Читать на русском
Автор
702
Онука Софії Ротару зустрічається з американським мільярдером Новина оновлена 27 травня 2024, 12:34
Онука Софії Ротару зустрічається з американським мільярдером. Фото https://www.instagram.com/iamsofiaeve/

Модель Соня Євдокименко поділилася кадром із обранцем

Єдина онука легендарної співачки Софії Ротару 22-річна Соня Євдокименко, яка зустрічається з американським мільярдером, поділилася новим фото з коханим. На новому знімку модель, яка довгий час живе у США, позує у красивій українській вишиванці.

Фото з коханим Соня Євдокименко опублікувала у своєму Instagram. На знімку парочка позує сидячи, притулившись один до одного. Відомо, що новим обранцем моделі став 27-річний Макс Лернер — він є спадкоємцем однієї з найбагатших сімей США.

На новій фотографії онука Софії Ротару позує у красивій червоній вишиванці із чорно-блакитним візерунком. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж і повне умиротворення. Коханий Соні на фото з’явився у простих джинсах, темному світшоті та чорній кепці.

"Моменти травня", — лаконічно підписала пост у соцмережі Соня Євдокименко. У цьому ж посту модель показала інші фото, на деяких з них вона позує одна в розкішному елегантному образі.

Соня Євдокименко, Макс Лернер
Фото: https://www.instagram.com/iamsofiaeve/

Щодо коханого Соні, то відомо, що він Макс Лернер навчався в університеті Джорджа Вашингтона — одному з найпрестижніших вишів у США. Він отримав диплом зі спеціальності "Міжнародний бізнес". Також хлопець багато років займався футболом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українська співачка Джамала народила третього сина. Радісну новину артистка повідомила 27 травня, хоча малюк з’явився на світ ще 24 травня.