Куди зник суперпопулярний ведучий Максим Неліпа і що він робить під час війни в Україні

Читать на русском
Автор
1422
Максим Неліпа приєднався до лав ЗСУ
Максим Неліпа приєднався до лав ЗСУ. Фото Відкриті джерела

Шоумен був особливо популярним в середині нульових

Український актор та телеведучий Максим Неліпа, який був на піку популярності в Україні у середині нульових, зник з медіапростору. Однак на відміну від Андрія Молочного, який підтримує війну, він став на захист Батьківщини і долучився до лав ЗСУ.

Максим Неліпа був зіркою шоу "Програй мільйон", "Підйом", "Танці з зірками", а в 2017 році його запросили до "Дизель шоу". Проте з часом популярність шоумена впала і він зник з інфопростору. Ведучий не з’являвся у телевізійних проєктах і навіть не з’являвся у соцмережах.

Мало хто знає, що ведучий пішов воювати за Батьківщину. Відомо, що повістку він отримав ще у 2014 році, коли Росія анексувала Крим і вже тоді був готовий йти на фронт. У перші дні повномасштабного вторгнення Росії на Україну, Максим Неліпа став рядовим солдатом у визначеній військовій частині.

Зараз шоумен став командиром розвідувального взводу в структурі командування Сухопутних військ. У соцмережах Максим Неліпа не ділиться своїм життям — рідко викладає фото зі служби. Також ведучий інколи репостить збори для ЗСУ і викладає свої.

У 2022 році шоумен заспівав пісню, яку присвятив ЗСУ. На відео можна помітити, що Неліпа змінився, посивів і відростив бороду.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Андрій Доманський і що він робить під час війни в Україні. Ведучий давно не з'являвся у ЗМІ та на телебаченні.