Губка для миття посуду позбавить прикрої проблеми: просто киньте її в пральну машину

Читать на русском
Автор
Речі після прання будуть набагато чистішими
Речі після прання будуть набагато чистішими. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

За допомогою губки можна видалити всю шерсть тварин із речей

Губка для миття посуду може стати в пригоді за межами кухні. Власникам кішок, собак та інших домашніх тварин, які мають шерсть, варто використовувати цей предмет під час прання. Це може здатися дивним, але ви точно не пошкодуєте. Губка допоможе позбутися прикрої проблеми.

Хазяї кішок і собак знають, що в період линяння шерсть вихованця може бути всюди в будинку. Видалити її з одягу, ковдр та килимків непросто. Не допомагає навіть прання.

Позбутися вовни на одязі допоможе невикористана губка для миття посуду. Просто киньте її в пральну машину разом з одягом. Завдяки шорсткої поверхні вона притягуватиме на себе шерсть з одягу.

Якщо в будинку не було невикористаної губки, її замінять вологі серветки. Покладіть в барабан кілька штук і вони зберуть на себе всю вовну і волосся з одягу.

Крім того, можна додавати під час прання оцет. Невелика кількість цього засобу змінить електростатичні властивості тканини та шерсть легко випереться з одягу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як застосовувати під час прання олію, перець чи сіль. Ці продукти з кухні допоможуть відновити одяг.