Пишніше не буває: два інгредієнти – і шикарний омлет на столі

Читать на русском
Автор
574
Пишний омлет у духовці
Пишний омлет у духовці. Фото shuba.life

Вам навіть сковорода не знадобиться

Ароматний, пишний омлет – найпопулярніший сніданок у всьому світі, адже що може бути простіше, ніж збити яйця з молоком та посмажити? Ніжна страва з насиченим вершковим смаком мало кого може залишити байдужою.

Однак що робити тим, хто не любить чи не хоче смаженого? Shuba у цьому випадку приготувати омлет у духовці. Такий сніданок вийде дуже пишним, ніжним і танутиме в роті. Хто б міг подумати, що таку смакоту можна приготувати лише з двох основних інгредієнтів. Омлет сподобається вам за простоту приготування, близьким — за пишність і дивовижний смак. Ну що йдемо готувати?

Як приготувати омлет у духовці

Інгредієнти на 2 порції:

  • яйця курячі — 5 шт.;
  • молоко 2,5% — 250 мл;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відправляємо у миску, додаємо молоко. Все солимо, перчимо і перемішуємо за допомогою вінчика.
  2. Готову масу відправляємо у форму запікання або форми для кексів (їх потрібно заповнювати на третину).
  3. Відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Рекомендуємо приготувати омлет із кабачками. Такий варіант сніданку вразить вашу родину.