З чим носити джинсові шорти: це взуття підкреслить ваш модний look (фото)

Читать на русском
Автор
501
З яким взуттям носити джинсові шорти Новина оновлена 13 червня 2024, 08:04
З яким взуттям носити джинсові шорти. Фото https://you-look.by/

Джинсові шорти — маст хев будь-якого літнього сезону

Влітку одним із найпопулярніших предметів гардероба є джинсові шорти, тому що вони зручні, стильні та універсальні. Вони ідеально підходять для спекотної погоди й можуть бути частиною як повсякденного, так і святкового образу.

У матеріалі Byrdie розповіли, з яким взуттям краще поєднувати джинсові шорти, щоб look став стильнішим та гармонійнішим. Прислухайтеся до цих порад, якщо хочете виглядати на всі 100%.

З яким взуттям носити джинсові шорти

Кросівки

Такі шорти ідеально будуть виглядати з кросівками, тому що вони додадуть комфорту та спортивної нотки, зробивши ваш look динамічним та досконалим. Таке поєднання можна використовувати як для повсякденних прогулянок, так і для вечірок із друзями.

Джинсові шорти
З чим поєднувати джинсові шорти

Мюлі

Ще один варіант взуття, з яким можна поєднувати джинсові шорти. Щоб візуально зробити ноги довшими, вибирайте загострений фасон мюлей. Ваш образ вийде літнім, більш святковим та стильним.

Мюлі
Як поєднувати джинси з мюлями

Босоніжки з ремінцями

Це модне поєднання, яке ідеально підходить для літніх днів. Босоніжки додадуть образу жіночності та елегантності, тоді як джинсові шорти надають йому невимушеності та комфорту. Разом вони створюють стильний та свіжий look, який можна вибирати для різноманітних заходів.

Босоніжки
Як поєднувати шорти та босоніжки

Раніше "Телеграф" писав про чотири фасони джинсів, які стали антитрендами. Серед них можуть бути такі, що ще є у вашому гардеробі.