Нереально проста святкова закуска: ці апетитні рулетики стануть зіркою застілля

Читать на русском
Автор
Відмінна закуска з кабачками
Відмінна закуска з кабачками. Фото Сегодня

Смачні рулетики з сирною начинкою

Ми розповідали, як приготувати апетитну кабачкову ікру. Тепер ділимось рецептом апетитної закуски з кабачків та сиру. Ці чудові рулетики — відмінний перекус або й закуска до святкового столу.

Їх простота приготування та неймовірний смак роблять цю страву ідеальною для будь-якої нагоди. Рецептом поділились на порталі "Етнохата".

Інгредієнти:

  • 1-2 кабачки (цукіні)
  • 250 г некислого сиру
  • 1 столова ложка сметани або несолодкого йогурту
  • 2 зубчики часнику
  • оливкова або соняшникова олія для смаження
  • сіль та мелений перець до смаку

Спосіб приготування:

  1. Кабачки вимийте, обсушіть і наріжте вздовж довгими пластами. Розкладіть нарізані кабачки на тарілці, посоліть і залиште на 10-15 хвилин, щоб виділився сік.
  2. Злийте сік і обсушіть шматочки паперовими рушниками. Кожен шматочок кабачка за допомогою пензлика змастіть олією.
  3. Обсмажте з двох боків на добре розігрітій сковороді гриль (або на звичайній сковороді). Готові кабачки викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
  4. Для начинки розімніть сир, додайте сметану, дрібно нарізану зелень і подрібнений часник. Ретельно перемішайте, посоліть і ще раз перемішайте.
  5. На один з країв обсмажених скибочок кабачка викладіть чайну ложку начинки і загорніть рулетиком. Для фіксації можна закріпити шпажкою або зубочисткою.

Подавайте кабачкові рулетики з сирною начинкою теплими або холодними. За бажанням можна прикрасити свіжою зеленню. А якщо шукаєте рецепт простого десерту, зверніть увагу на "Наполеон" в склянці.