Не тільки чаєм та кавою: як приховати сивину без використання фарби

Читать на русском
Автор
894
Тонуючий кондиціонер легко приготувати
Тонуючий кондиціонер легко приготувати. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, як замаскувати сивину в домашніх умовах

Рано чи пізно у кожного з’являється сивина. Це природний процес, і в цьому немає нічого страшного. Але багато людей все одно вважають за необхідне приховувати сивину. Найчастіше це робиться за допомогою спеціальної фарби для волосся.

Потім посиділи волосся можна і без використання покупних барвників. Допоможе в цьому шкаралупа волоських горіхів, запевняє Kobieta.

Як приховати сивину без використання фарби

Завдяки цьому лайфхаку більше не доведеться витрачати багато грошей для відвідування перукарні. Достатньо приготувати кондиціонер зі шкаралупи волоських горіхів. Застосування цього домашнього засобу допоможе замаскувати першу сивину.

Покладіть в каструлю шкаралупу волоських горіхів, залийте водою і варіть близько пів години. Вода має стати темно-коричневою.

Остудіть отриманий відвар і процідіть через сито чи марлю. Готовий засіб необхідно регулярно наносити на волосся відразу після миття. Перші результати будуть помітні за один-два тижні. Також цей відвар з волоського горіха зміцнить волосся.

Ще один метод затемнення сивого волосся — ополіскування їх настоєм кави або чорного чаю, який слід змішати з прохолодною водою в пропорції 1:1.

Перед використанням цих засобів необхідно розуміти, що вони нездатні повністю зафарбувати сиве волосся або повернути йому колишній колір. Ці натуральні ополіскувачі допоможуть трохи затонувати перше сиве волосся.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли і як необхідно наносити на волосся кондиціонер. Правильне використання засобу допоможе створити ефект густого волосся.