Як зробити волосся густішим: лайфхак з кондиціонером дасть видимий результат

Читать на русском
Автор
636
Волосся потребує постійного догляду
Волосся потребує постійного догляду. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, як покращити стан волосся за допомогою всього одного косметичного засобу

Щоб волосся виглядало здоровим й красивим, необхідно дотримуватися правил догляду за ним. Особливо це стосується власників тонкого та не дуже густого волосся.

Існує безліч косметичних засобів, які допомагають покращити зовнішній вигляд шевелюри. При цьому важливо правильно їх використовувати. Наприклад, кондиціонер для волосся зазвичай наносять після миття голови. Але якщо змінити порядок його застосування, можна досягти разючих результатів, а волосся виглядатиме густішим і здоровішим. Секретом поділився експерт у галузі дермакосметики Менсія Ермоса.

Як і коли наносити кондиціонер для волосся

Отримати додатковий об'єм волосся допоможе косметичний лайфхак. Експерт рекомендує наносити кондиціонер перед миттям волосся. Через 20 хвилин, коли засіб подіє, помийте голову.

Дуже важливо правильно нанести кондиціонер. Засіб не повинен потрапляти на шкіру голови та прикореневу зону. Бажано наносити кондиціонер починаючи з середини довжини волосся.

Такий спосіб використання кондиціонера допомагає захистити волосся від попадання води у волосяні фолікули. Цю процедуру варто проводити один раз на тиждень. З часом ви помітите, що волосся стало густішим і набуло здорового блиску.

Косметика іноді може творити чудеса. За допомогою рум’ян можна досягти ефекту підтягнутого обличчя. "Телеграф" ділився секретом, як це зробити.