Сергій Жадан вже не холостяк? У мережі знайшли ймовірну обраницю письменника (фото)

Читать на русском
Автор
Сергій Жадан може зустрічатися з відомою народною депутаткою
Сергій Жадан може зустрічатися з відомою народною депутаткою. Фото Колаж "Телеграфу"

Письменник, схоже, знову не сам

Нещодавно відомий український письменник і музикант Сергій Жадан заявив про те, що вступив до лав Нацгвардії. Він захищатиме Україну від російських окупантів. Тепер навколо імені чоловіка з'явилися цікаві чутки.

У телеграм-каналі Harley Quinn з'явилась інформація про те, що Сергій Жадан має нову кохану. За чутками, нею стала народна депутатка Соломія Бобровська.

Сергій Жадан і Соломія Бобровська можуть перебувати у стосунках

За своїх 34 роки жінка встигла побудувати блискучу політичну кар'єру. Вона навчалась на філософському факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Стажувалась у Канадському парламенті та Жіночій раді державної адміністрації у Бостоні.

У 2014 році Соломія була радницею віце-прем'єра України з гуманітарних питань Олександра Сича. Згодом Бобровська стала радницею тодішнього очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. А у 2016-2017 їй вдалося стати виконувачкою обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації. Таким чином, жінка була наймолодшою головою області в Україні, маючи всього 26 років.

Соломія Бобровська
Соломія Бобровська, Фото: Parlament.ua

У 2019 році Бобровська балотувалась у парламент від партії "Голос". Протягом трьох років була секретаркою Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. До того ж Соломія працювала заступницею Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.

Наразі достеменно невідомо, чи справді разом Сергій Жадан і Соломія Бобровська. Адже це лише чутки, і офіційних доказів поки немає.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Сергій Жадан показався з колегами-побратимами у бліндажі. Наразі чоловіки проходять військовий вишкіл.