Сергій Жадан вже не холостяк? У мережі знайшли ймовірну обраницю письменника (фото)

Читать на русском
Автор
Сергій Жадан може зустрічатися з відомою народною депутаткою
Сергій Жадан може зустрічатися з відомою народною депутаткою. Фото Колаж "Телеграфу"

Письменник, схоже, знову не сам

Нещодавно відомий український письменник і музикант Сергій Жадан заявив про те, що вступив до лав Нацгвардії. Він захищатиме Україну від російських окупантів. Тепер навколо імені чоловіка з'явилися цікаві чутки.

У телеграм-каналі Harley Quinn з'явилась інформація про те, що Сергій Жадан має нову кохану. За чутками, нею стала народна депутатка Соломія Бобровська.

За своїх 34 роки жінка встигла побудувати блискучу політичну кар'єру. Вона навчалась на філософському факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Стажувалась у Канадському парламенті та Жіночій раді державної адміністрації у Бостоні.

У 2014 році Соломія була радницею віце-прем'єра України з гуманітарних питань Олександра Сича. Згодом Бобровська стала радницею тодішнього очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. А у 2016-2017 їй вдалося стати виконувачкою обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації. Таким чином, жінка була наймолодшою головою області в Україні, маючи всього 26 років.

Соломія Бобровська
Соломія Бобровська, Фото: Parlament.ua

У 2019 році Бобровська балотувалась у парламент від партії "Голос". Протягом трьох років була секретаркою Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. До того ж Соломія працювала заступницею Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.

Наразі достеменно невідомо, чи справді разом Сергій Жадан і Соломія Бобровська. Адже це лише чутки, і офіційних доказів поки немає.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Сергій Жадан показався з колегами-побратимами у бліндажі. Наразі чоловіки проходять військовий вишкіл.