"Служу українському народові": Сергій Жадан вступив до Нацгвардії (фото)

Читать на русском
Автор
Сергій Жадан вирішив захищати Україну від ворога Новина оновлена 09 червня 2024, 12:03
Сергій Жадан вирішив захищати Україну від ворога. Фото Інстаграм "Жадан і собаки"

Чоловік став на захист держави

Відомий український письменник і лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан вразив шанувальників сміливим рішенням. Він вирішив поповнити лави Національної гвардії і захищати Україну від російського агресора.

У своєму інстаграмі письменник повідомив, що долучився до 13-бригади Національної гвардії України "Хартія". Наразі Жадан проходить навчання перед тим, як відправитися у зону бойових дій.

"Вступив до лав 13 бригади Національної гвардії України "Хартія". Проходжу вишкіл. Служу українському народу", — лаконічно написав Сергій.

Сергій Жадан захищатиме Україну від ворога

Про бажання стати на захист України Жадан розповідав ще у березні. Своїми планами він ділився, коли передавав допомогу українським військових у Серебрянських лісах. Разом із музикантом, захищати Україну піде ще один учасник гурту, але хто саме — поки невідомо.

Відомо, що з початку великої війни Росії проти України, Жадан їздить виступати для українських захисників на фронт, а також за кордон.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у травні мобілізувався колишній співвласник видавництва "Наш формат" Антон Мартинов. Чоловік отримав повістку. Тепер бізнесом частково займатиметься його дружина.