Про силу кожного українця: "Антитіла" запалили новою піснею "Поламані" (відео)

Читать на русском
Автор
Гурт "Антитіла" вразив новою композицією "Поламані" Новина оновлена 14 червня 2024, 11:03
Гурт "Антитіла" вразив новою композицією "Поламані". Фото PR-менеджер гурту "Антитіла"

Музиканти презентували нову пісню

Відомий український гурт "Антитіла" вражає потужними треками, які підтримують українців під час великої війни. Цього разу музиканти випустили життєствердний трек "Поламані".

У новій пісні "Поламані" йдеться про всіх українців, які намагаються жити, попри важкі події в країні. Головний меседж треку полягає у тому, що кожен з нас відчуває біль, втому, смуток під час війни. Але як би не було важко, продовжує допомагати іншим і бути корисним.

Знімання кліпу "Поламані"
Знімання кліпу "Поламані", Фото: PR-менеджер гурту "Антитіла"

"Через історію одного дивака ми розповідаємо про всіх нас, тих, хто серед колосальних потрясінь відчуває себе "трохи поламаними", навіть якщо не визнає цього, водночас залишаючись незламними. Навіть коли самі неймовірно потребуємо допомоги і підтримки, ми, в першу чергу, йдемо рятувати інших, лікувати рани, віддавати, боротися за когось!",розповів Тарас Тополя.

Тарас Тополя у кліпі "Поламані"
Тарас Тополя у кліпі "Поламані", Фото: PR-менеджер гурту "Антитіла"
Вогонь на декораціях у кліпі "Поламані"
Вогонь на декораціях у кліпі "Поламані", Фото: PR-менеджер гурту "Антитіла"

Цікаво, що підготовка для знімань відеороботи тривала 5 днів. Команда збирала гігантську багатотонну залізну конструкцію у полі під Києвом. Деякі музиканти отримали травми у процесі знімань, а окремі інструменти — згоріли.

"Антитіла" - "Поламані"

Режисером кліпу на трек "Поламані" став Віктор Скуратовський. Він вже працював з гуртом над відеороботою на трек "Фортеця Бахмут", який знімали у зоні воєнних дій. Цей кліп знімали на реальних позиціях українських військових під час бойового завдання.

Відомо, що наразі "Антитіла" проводять концерти в межах проєкту "Culture VS War". Артисти вже виступили у Лондоні, Кардіффі, Бірмінгемі, Копенгагені. Їм вдалося зібрати 2,5 мільйони гривень на потреби Головного Управління Розвідки України.

Раніше "Телеграф" писав, що гурт "Антитіла" став амбасадором культурного проекту "Culture VS War". Учасники гурту розповідали про реалії війни Росії проти України, свій досвід перебування на фронті та які завдання там виконували.