Який одяг вийшов із моди: топ-3 антитренду літнього гардероба 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Квітковий чокер не в пошані Новина оновлена 14 червня 2024, 08:15
Квітковий чокер не в пошані. Фото epicentrk.ua

Відмовтеся від логотипів та тракторної підошви

Щоб завжди бути у тренді, важливо розуміти, які речі варто прибрати зі свого гардероба. Модні антитренди можуть зіпсувати навіть стильний образ, тому краще зробити ревізію і подумати про те, чим можна замінити застарілі речі.

Необов’язково слідувати за модними новинками, головне – вчасно позбавлятися речей, які стають антитрендовими, пише 24tv. Розповідаємо, які 3 елементи гардероба більше не моді влітку 2024 року.

Логоманія

Написи на футболках і лонгслівах вже не в моді, тому не варто на них зосереджуватися. Можна вибрати футболку із написом, але важливо, щоб на ній не було назви модного бренду.

гуччі логотип на білій футболці
Фото: pinterest

Сандалії на тракторній підошві

Якщо хочете уникнути осудливих поглядів, відмовтеся від сандалій на тракторній підошві. Вони вже давно вийшли з моди та мають досить грубий вигляд на нозі. Краще оберіть щось жіночніше і стильніше, що вдало доповнить джинси, спідниці або сукні.

білі сандалі на тракторній підошві
Фото: prom.ua

Квітковий чокер

Минулого сезону квіткові чокери були на піку популярності, але у 2024 році вони втратили актуальність та вважаються немодними. Замість них краще вибрати класичний оксамитовий чокер, який має набагато елегантніший вигляд, ніж квіткові прикраси на шиї.

Квітковий рожевий чокер
Фото: prom.ua

Раніше ми писали, які сонцезахисні окуляри у тренді влітку 2024 року. Це один із ключових аксесуарів для теплої пори року.