Вчорашня картопля в новій інтерпретації: як з неї приготувати млинці
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Чудова бюджетна страва
Картопляне пюре дуже смачно їсти з оселедцем. запеченими крильцями чи просто салатом. Однак на наступний день воно вже не таке смачне і його мало хто хоче їсти.
У такому випадку страві можна дати друге життя та приготувати з пюре млинці. Ви не витратите на це багато часу, але результат вам сподобається, інформують на Instagram-сторінці "koly4ca zhanka".
Як приготувати картопляні млинці
Інгредієнти:
- картопля – 4 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- молоко – 400 мл;
- борошно – 160 г;
- оливкова олія 2 ст. л.;
- зелень;
- сир – 70-100 г;
- олія для смаження;
Спосіб приготування:
- Картоплю зварити і збити в пюре або взяти вчорашнє картопляне пюре.
- Додати сіль, яйця, зелень, молоко, олію і натертий на тертці сир.
- Дуже добре все перемішати і довести до однорідності.
- Оскільки тісто виходить дуже ніжним, млинці потрібно випікати невеликими на середньому вогні.
- Готові млинці подавати зі сметаною і тертим сиром.
Раніше ми писали, як приготувати хрумку молоду картоплю у духовці. Це ідеальний гарнір до будь-якої страви.