Вчорашня картопля в новій інтерпретації: як з неї приготувати млинці

Читати російською
Автор

Чудова бюджетна страва

Картопляне пюре дуже смачно їсти з оселедцем. запеченими крильцями чи просто салатом. Однак на наступний день воно вже не таке смачне і його мало хто хоче їсти.

У такому випадку страві можна дати друге життя та приготувати з пюре млинці. Ви не витратите на це багато часу, але результат вам сподобається, інформують на Instagram-сторінці "koly4ca zhanka".

Як приготувати картопляні млинці

Інгредієнти:

  • картопля – 4 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 400 мл;
  • борошно – 160 г;
  • оливкова олія 2 ст. л.;
  • зелень;
  • сир – 70-100 г;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю зварити і збити в пюре або взяти вчорашнє картопляне пюре.
  2. Додати сіль, яйця, зелень, молоко, олію і натертий на тертці сир.
  3. Дуже добре все перемішати і довести до однорідності.
  4. Оскільки тісто виходить дуже ніжним, млинці потрібно випікати невеликими на середньому вогні.
  5. Готові млинці подавати зі сметаною і тертим сиром.

Раніше ми писали, як приготувати хрумку молоду картоплю у духовці. Це ідеальний гарнір до будь-якої страви.