Смачнішого рецепта не знайдете: як швидко приготувати молоду картоплю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 576
![Простий рецепт молодої картоплі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/77/f5aaa0c4-d4c74b09660aed302b10a59ed072677e.jpg?v=8762_1)
Ароматна картопля з зеленню
Молода картопля — ідеальна страва, якщо правильно її приготувати. Правильні інгредієнти та рецептура зроблять смак ніжним та вершковим. Раніше ми ділилися рецептом овочевого рагу з молодої картоплі, а тепер розповідаємо, як зробити цей овоч ще смачнішим.
Це ідеальний гарнір для вечері на усю родину. Головне — обрати правильний сорт картоплі. Рецептом поділилися на порталі 24tv.ua.
Як готувати молоду картоплю
Інгредієнти:
- картопля червона — 450 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт;
- часник — 1 зубчик;
- курячий бульйон — 200 мл;
- пертушка — 1 гілочка;
- перець чорний — 1 г;
- сіль — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Ретельно промиваємо картоплю. Зрізаємо смужку шкірки з середини кожної картоплини. Кладемо бульбу в холодну воду. Нарізаємо цибулю, петрушку і часник.
- Розігріваємо олію на сковороді на невеликому вогні. Обсмажуємо цибулю і часник 5 хвилин. Додаємо бульйон і петрушку. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
- Викладаємо на пательню картоплю в один шар. Коли страва закипить, треба зменшити вогонь. Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин. Картопля повинна стати м’якою.
- Виймаємо картоплю і кладемо в миску. Додаємо на пательню сіль і перемішуємо. Нарізаємо петрушку. Поливаємо картоплю соусом і посипаємо зеленню. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з куркою. Ця літня закуска має гарний вигляд і неймовірний смак.