Смачнішого рецепта не знайдете: як швидко приготувати молоду картоплю

Читать на русском
Автор
542
Простий рецепт молодої картоплі
Простий рецепт молодої картоплі. Фото shuba.life

Ароматна картопля з зеленню

Молода картопля — ідеальна страва, якщо правильно її приготувати. Правильні інгредієнти та рецептура зроблять смак ніжним та вершковим. Раніше ми ділилися рецептом овочевого рагу з молодої картоплі, а тепер розповідаємо, як зробити цей овоч ще смачнішим.

Це ідеальний гарнір для вечері на усю родину. Головне — обрати правильний сорт картоплі. Рецептом поділилися на порталі 24tv.ua.

Як готувати молоду картоплю

Інгредієнти:

  • картопля червона — 450 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • часник — 1 зубчик;
  • курячий бульйон — 200 мл;
  • пертушка — 1 гілочка;
  • перець чорний — 1 г;
  • сіль — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно промиваємо картоплю. Зрізаємо смужку шкірки з середини кожної картоплини. Кладемо бульбу в холодну воду. Нарізаємо цибулю, петрушку і часник.
  2. Розігріваємо олію на сковороді на невеликому вогні. Обсмажуємо цибулю і часник 5 хвилин. Додаємо бульйон і петрушку. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
  3. Викладаємо на пательню картоплю в один шар. Коли страва закипить, треба зменшити вогонь. Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин. Картопля повинна стати м’якою.
  4. Виймаємо картоплю і кладемо в миску. Додаємо на пательню сіль і перемішуємо. Нарізаємо петрушку. Поливаємо картоплю соусом і посипаємо зеленню. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з куркою. Ця літня закуска має гарний вигляд і неймовірний смак.