Ванна блищатиме чистотою: поєднайте ці два прості засоби

Читать на русском
Автор
1724
Чищення ванної дієвими методами
Чищення ванної дієвими методами. Фото Canva

Всього два засоби, й сантехніка сяятиме чистотою

Принаймні 1 раз у тиждень господині ретельно прибирають помешкання. Зокрема, чистять сантехніку, на якій залишається вапняний наліт від води. Для того, щоб почистити ванну, не потрібно витрачати багато часу, якщо використати дієві засоби. Також для вас може бути актуально, як відмити ванну без розводів.

Білосніжні ванни через певний період використання покриваються жовтими плямами та нальотом від води. Щоб позбутися забруднень, треба взяти два простих засоби, пише Express.co.uk.

Йдеться про білий оцет і мийний засіб. Поєднайте їх у однакових пропорціях. Для ефективнішого використання наносьте засоби на щітку та ретельно тріть. Так, ви зможете позбутися плям від води та інших забруднень на поверхні ванної.

Також можна поєднати соду та перекис водню. Тоді треба щоб із цих засобів вийшла кашка. Нанесіть на поверхні, залишіть на пів години та змийте. Деякі вважають дієвим засобом й зубну пасту. Нею натирають проблемні місця, залишають на певний час та змивають. Однак цей метод може бути ефективним, лише якщо використовувати точково.

Раніше "Телеграф" писав, як вивести плями трави із білих штанів. Ми підготували добірку найкращих засобів.