Стануть, як новенькі: копійчаний засіб допоможе відновити чистоту вимикачів та розеток

Читать на русском
Автор
Розетки виглядатимуть як новенькі
Розетки виглядатимуть як новенькі. Фото ukr.media

Цей лайфхак вам знадобиться

З часом пластикові розетки та вимикачі втрачають свій первісний бездоганний вигляд і набувають небажаного жовтуватого відтінку. Але не варто хвилюватися, оскільки є простий та економічний спосіб повернути їм первісну білизну.

Відновити чистоту можна за допомогою копійчаного засобу, що продається у кожній аптеці. Слідуючи простим рекомендаціям, ви зможете швидко та легко оновити зовнішній вигляд електрофурнітури без необхідності використання дорогих засобів або послуг професіоналів, інформує "Ukr.Media".

Як відбілити розетки та вимикачі

Так, препарат "Димексид" має чудові відбілювальні властивості. Його можна використовувати в оригінальному вигляді або розбавити водою у пропорції 1:1. Необхідно перед початком роботи вдягнути рукавички. Це дуже важливо, оскільки димексид може сильно висушувати шкіру рук, що може спричинити подразнення та дискомфорт.

Далі у розчині потрібно змочити бавовняну серветку та протерти нею поверхню розеток і вимикачів, приділяючи більшу увагу найбільш пожовклим і забрудненим ділянкам, а також важкодоступним місцям.

Якщо після першого нанесення розчину жовтизна все ще помітна, можна повторити процедуру кілька разів, до досягнення бажаного результату. Після обробки залишиться лише витерти розетки та вимикачі сухою серветкою. Це потрібно зробити, щоб уникнути можливих розводів і плям.

Раніше ми публікували незвичайний спосіб знизити споживання води у санвузлі. Для цього потрібно буде помістити в зливний бачок один предмет.