Розширюють стегна: які шорти не варто носити влітку (фото)

Читать на русском
Автор
602
Шорти на літо 2024 Новина оновлена 28 травня 2024, 22:46
Шорти на літо 2024. Фото Freepik

Цих шортів слід уникати під час формування образу

Щоб виглядати стильно, важливо стежити за модними тенденціями, але також враховувати, які речі можуть бути не найкращим вибором для вашого образу. Наприклад, деякі фасони шортів можуть візуально змінювати пропорції фігури, тому їх варто використовувати з обережністю.

На своїй сторінці в Instagram стиліст Олени М’ясоїд розповіла, які шорти не варто купувати на літо, бо з ними складно комбінувати образи. Такий фасон візуально урізає ріст та розширює стегна.

Які шорти не варто обирати влітку

Йдеться про джинсові шорти-бермуди. Гармонійно, як стверджує експерт, вони виглядатимуть лише на дівчатах з високим зростом та вагою 50-55 кілограм. Але їх потрібно ще вміло поєднувати з іншими елементами гардероба.

Шорти-бермуди
Які шорти повнять фігуру

Для дівчат з іншими пропорціями фігури такий фасон шортів не підходить, тому що ця модель суттєво розширюватиме фігуру й урізатиме ваш ріст. Якщо ви все ж таки дуже хочете придбати таку річ, то стиліст радить враховувати пропорції, щоб візуально вони були такими ж широкими, як на моделях. Але це завдання не з простих.

Шорти-бермуди
Які шорти не варто купувати влітку

Цього літнього сезону краще придивитися до міні-шортів легких тканин, а також у тренді будуть шорти з дуже високою посадкою. Їх можна комбінувати з блузами, топами, футболками та різним взуттям. Не забувайте про стильні аксесуари, які вміло підкреслять ваш look.

"Телеграф" писав раніше, без яких спідниць модницям не обійтися цього літа. Названо кілька найпопулярніших фасонів.