Манікюр у стилі old money: як відтворити популярний тренд (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 червня 2024, 17:09

Цей тренд набуває популярності

Напевно, кожен хоча б раз чув про новий стиль — old money. Він з'явився у вищих колах, представники якого мали високий статус у суспільстві, владу та великі кошти. Такий стиль відрізняється особливою вишуканістю та елегантністю. Його почали активно відтворювати не лише в одязі, а й в манікюрі. А от для тих, хто надає перевагу яскравим кольорам, пропонуємо ідеї жовтого манікюру.

Основна особливість old money — у стриманому, але водночас розкішному вигляді. Щоб досягти такого ефекту, потрібно звертати увагу саме на спокійні кольори, які завжди у моді: молочний, білий, бежевий, кавовий, коричневий.

Молочний манікюр, Фото: Pinterest
Білий манікюр, Фото: Pinterest
Коричневий манікюр, Фото: Pinterest

Можуть бути глибокі відтінки, як-от, темно-синій, бордовий. Важливо, щоб при цьому нігті були охайними та доглянутими та з вчасно обрізаними кутикулами. Вони можуть бути й без гель-лаку, лише з прозорим покриттям.

Темно-синій манікюр, Фото: Pinterest
Бордовий манікюр, Фото: Pinterest
Прозорі нігті, Фото: Pinterest

У стилі old money дуже популярним є саме французький манікюр з дуже тоненькими смужечками. Та звісно, без кислотних кольорів. Також цей тренд перегукується з технікою "втирання", коли нігті виглядають перламутровими.

Французький манікюр у стилі old money, Фото: Pinterest
Техніка "втирання", Фото: Pinterest

І звісно ж, у естетику old money вписуються "голі" нігті. Цей манікюр передбачає чистку та прозорий, або в один тон з нігтями, лак. Його особливістю є те, що нігті сяють, тож їх покривають глянцевим топом. Такий мінімалістичний манікюр — вдале доповнення будь-якого образу, оскільки має стриманий та спокійний вигляд.

Естетика "голі нігті", Фото: Pinterest
Естетика "голі нігті", Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про пʼять ідей літнього манікюру на кожен день. Там кожен знайде собі щось вдале.