Блищатиме як новий: відмити кран від нальоту можна цим копійчаним засобом

Читать на русском
Автор
Як відмити кран від нальоту Новина оновлена 12 червня 2024, 11:50
Як відмити кран від нальоту. Фото takprosto.cc

Цим методом користувалися ще наші бабусі

На кранах при регулярному використанні з’являється наліт та інші забруднення, які важко видалити. Однак, можна обійтися без хімічних засобів та використовувати доступне та дешеве рішення. Простий засіб допоможе ефективно очистити кран та повернути йому блиск.

У матеріалі "УНІАН" підказали лайфхак із господарським милом. За його допомогою вам вдасться легко вирішити проблему

Як швидко та ефективно відмити кран від нальоту

Від плям та інших забруднень на кранах слід позбавлятися відразу, тому що згодом вони можуть стати більш стійкими, створюючи неестетичний вигляд та заважаючи нормальному функціонуванню крана. В такому випадку господарське мило є ефективним засобом, здатним швидко та ефективно усунути наліт, повертаючи крану чистоту та блиск.

Вам знадобиться шматок господарського мила, м’яка губка або щітка та трохи теплої води. Намочіть губку або щітку, натріть мило до утворення піни й нанесіть цю піну на поверхню крана, особливо на ділянки з нальотом. Ретельно потріть кран, приділяючи увагу місцям із сильними забрудненнями, та залиште мильну піну на 10-15 хвилин для дії.

Потім змийте мило теплою водою, видаляючи залишки нальоту, і за необхідності повторіть процес для особливо забруднених ділянок. На завершення протріть кран сухою м’якою тканиною або рушником, щоб прибрати залишки води та запобігти появі водних розводів.

Раніше "Телеграф" розповідав, які засоби допоможуть відмити пластикові вікна та підвіконня від жовтих плям. Можливо, вони вже є у вас вдома.