Ідеально для відключень: диво-лайфхак для сніданків без світла

Читать на русском
Автор
Секрети приготування нічної вівсянки
Секрети приготування нічної вівсянки. Фото Life Pro

Потрібно лише залити вівсянку та залишити в холодильнику

Ми розповідали, як правильно варити сосиски. Тепер ділимось цікавим лайфхаком для приготування сніданку в умовах відключень електроенергії.

Сніданок — це важливий прийом їжі, але не завжди є час або можливість його приготувати. Особливо гостро ця проблема стоїть в умовах відключень електроенергії. Нічна вівсянка — це справжня знахідка для тих, хто цінує свій час. Детально розповіли на порталі SHUBA.

Ця страва готується ввечері, а вранці ви вже можете насолоджуватися смачним та корисним сніданком. Її не потрібно варити, просто залийте вівсянку молоком, йогуртом або водою та поставте в холодильник на ніч.

Нічна вівсянка — це чудовий вибір, адже вранці вам не потрібно витрачати час на приготування сніданку. З приготуванням нічної вівсянки впорається навіть дитина.

Як приготувати нічну вівсянку?

  1. Виберіть вівсянку. Найкраще використовувати вівсяні пластівці довгого приготування.
  2. Ви можете залити вівсянку молоком (коров'ячим, мигдальним, вівсяним), йогуртом, кефіром або водою. Додайте до вівсянки улюблені фрукти, ягоди, горіхи, насіння, мед або спеції.
  3. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та поставте в холодильник на ніч. Вранці ваша нічна вівсянка буде готова. Її можна їсти холодною або трохи підігрітою.

Нічна вівсянка — це не лише смачний та корисний сніданок, але й чудова можливість заощадити час. Також ми розповідали, які помилки псують смак борщу.