Елегантно та просто: Даша Квіткова показала стильний літній look (фото)

Читать на русском
Автор
Даша Квіткова показала модний образ на літо Новина оновлена 11 червня 2024, 18:30
Даша Квіткова показала модний образ на літо. Фото https://www.instagram.com/kvittkova/

Даша показала, з чим можна поєднувати прямі джинси

Українська 26-річна блогерка та модель Даша Квіткова стежить за модними трендами, тому її образи виходять стильними та гармонійними. Нещодавно знаменитість опублікувала нові рандомні знімки з життя, "засвітивши" свої літні вбрання.

На своїй сторінці в Instagram Даша поділилася з підписниками серією фотографій із різних заходів, а також домашнього архіву. Там модель постала у різних образах.

На одному з кадрів блогерка позує у центрі Києва навпроти Монументу Незалежності. Для прогулянки вона обрала джинси прямого фасону з написами та завищеною талією від бренду Miu Miu. Свій look вона доповнила білим топом із широкими шлейками, маленькою коричневою сукою та аксесуарами.

Даша Квіткова
Даша Квіткова показала стильне вбрання

На ще одному фото Даша Квіткова з’явилася у світлих джинсах та чорній короткій футболці з білими смугами. Це вбрання добре підкреслило її струнку талію. Блогерка зробила низький хвостик і одягла сонцезахисні окуляри.

Даша Квіткова
Даша Квіткова у новому літньому образі

"Телеграф" писав раніше, що американська модель Емілі Ратаковські у день свого 33-річчя показала пікантні фото у бікіні. Знаменитість продемонструвала свою струнку фігуру.