55-річна Джилліан Андерсон підкреслила струнку фігуру довгою білою сукнею (фото)

Читать на русском
Автор
Джилліан Андерсон захопила свіжим видом на нових фото Новина оновлена 17 травня 2024, 15:29
Джилліан Андерсон захопила свіжим видом на нових фото. Фото Getty Images

Акторка з’явилася на спеціальному показі від Netflix

Популярна американська акторка Джилліан Андерсон, яка відома своїми ролями в серіалах "Цілком таємно" та "Сексуальна освіта", не перестає радувати фанатів своїми публічними виходами. Так, цього разу зірка з’явилася на спеціальному показі фільму "Сенсація" Netflix, у якому зіграла одну із ролей.

Джилліан Андерсон і Руфус Сьюелл
Фото: Getty Images

На показ у Лос-Анджелесі Джилліан Андерсон прийшла у розкішному образі і ще раз підтвердила – час над нею не владний. Так, 55-річна актриса виблискувала перед публікою у довгій білій сукні цікавого фасону, яка гарно підкреслила струнку фігуру.

Джилліан Андерсон на показі фільму
Фото: Getty Images

Свій образ Джилліан Андерсон доповнила красивими прикрасами в мінімалістичному стилі, а її волосся було в легкому повітряному укладанні з об’ємом. При цьому на обличчі актриси видно легкий природний макіяж.

Джилліан Андерсон, фільм "Сенсація"
Фото: Getty Images

Разом із Джилліан Андерсон на спеціальний показ від Netflix прийшов її колега по фільму "Сенсація" Руфус Сьюелл. Він з’явився на показі у стильному сірому костюмі з білою сорочкою та із задоволенням позував на фото разом із Джилліан Андерсон.

Джилліан Андерсон і Руфус Сьюелл
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Наомі Кемпбелл викликала фурор на червоній доріжці у Каннах. Модель красувалася перед камерами разом з паєтками та перлами.