Смачно, швидко та корисно: чудова альтернатива морозиву з полуниці

Читать на русском
Автор
Яскравий, насичений, освіжаючий десерт
Яскравий, насичений, освіжаючий десерт. Фото 1000.menu

Сорбет приготувати дуже просто

Якщо комусь з якихось причин не можна їсти вершкове морозиво, можна приготувати його корисну альтернативу — сорбет. Окрім того, що це морозиво бюджетне, воно готується дуже просто, а у його складі — лише натуральні складові.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати сорбет із сезонної ягоди — полуниці та зробити це у вдалому тандемі з бананом. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "ivanka.family".

Як приготувати сорбет з полуниці

Інгредієнти:

  • заморожена полуниця — 1 кг;
  • заморожений банан — 1 шт.;
  • мед — 2 ст. л.;
  • сік лимону — з половинки фрукта;
  • йогурт — 1 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Усі інгредієнти викласти у чашу блендера.
  2. Перебити їх до однорідної консистенції.
  3. За бажанням сорбет поставити у холодильник підморозити або подавати відразу.

Раніше ми писали, як приготувати домашній десерт з полуниці. Діти забудуть про магазинне морозиво.