Смачно, швидко та корисно: чудова альтернатива морозиву з полуниці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Яскравий, насичений, освіжаючий десерт](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/7e/75dbf800-7477e736fd28074723b0bd2b670597e3.jpg?v=7219_1)
Сорбет приготувати дуже просто
Якщо комусь з якихось причин не можна їсти вершкове морозиво, можна приготувати його корисну альтернативу — сорбет. Окрім того, що це морозиво бюджетне, воно готується дуже просто, а у його складі — лише натуральні складові.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати сорбет із сезонної ягоди — полуниці та зробити це у вдалому тандемі з бананом. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "ivanka.family".
Як приготувати сорбет з полуниці
Інгредієнти:
- заморожена полуниця — 1 кг;
- заморожений банан — 1 шт.;
- мед — 2 ст. л.;
- сік лимону — з половинки фрукта;
- йогурт — 1 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Усі інгредієнти викласти у чашу блендера.
- Перебити їх до однорідної консистенції.
- За бажанням сорбет поставити у холодильник підморозити або подавати відразу.
Раніше ми писали, як приготувати домашній десерт з полуниці. Діти забудуть про магазинне морозиво.