Розберуться з боргами чи навіть відкриють справу: цим знакам Зодіаку круто пощастить із грошима у червні

Читать на русском
Автор
1045
Червень буде фінансово вдалим для Близнюків, Дів, Терезів, Козорогів та Риб
Червень буде фінансово вдалим для Близнюків, Дів, Терезів, Козорогів та Риб. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Найближчі тижні можуть дати їм потужний поштовх до кращого життя

Важко знайти людину, якій не хотілося б покращити своє матеріальне становище на краще, проте лише у представників п’яти знаків Зодіаку це справді може вийти з дня на день.

Йдеться про такі знаки Зодіаку як Близнюки, Діви, Терези, Козороги та Риби. Про це каже фінансовий гороскоп Таро від "Телеграфу" на червень.

Близнюкам випала Трійка кубків

Ви можете налагодити корисні контакти та дуже продуктивно працювати в команді у найближчі тижні. Можливе отримання прибутку, відрядження, просування.

Дівам випав Суд

Ця карта обіцяє, що в червні різко може змінитися на краще ваше матеріальне становище, ви можете раптово досягти успіхів або отримати підвищення.

Терезам випала перевернута П’ятірка пентаклів

У звичайному положенні ця карта фінансових негараздів, але вам вона випала перевернутою, що навпаки означає, що ось-ось ситуація піде на покращення.

Козорогам випав Туз пентаклів

У червні у вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, спадщина, допомога чи інші фінансові надходження.

Рибам випала Колісниця

Колісниця каже, що у червні у вас буде хороший шанс зробити стрибок назустріч новому, — не бійтеся і використайте цей час з розумом. Можливо, саме зараз варто змінити роботу або розпочати нову справу.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, чи реально вивести гроші з Hamster Kombat — небезпечної гри, якою розважається вже мільйон українців.