Анна Трінчер втиснула силіконові груди у вузьку сукню і попозувала на фоні замку (фото)

Читать на русском
Автор
611
Анна Трінчер засвітилася на весіллі Єви Коршик Новина оновлена 21 червня 2024, 11:18
Анна Трінчер засвітилася на весіллі Єви Коршик. Фото instagram.com/annatrincher_official

Співачка продемонструвала свої принади

Популярна українська співачка Анна Трінчер, яка часто інтригує своїх підписників пікантними фото, похизувалася пишними силіконовими грудьми, які втиснула у вузьку сукню. Артистка засвітилася на весіллі блогерів Єви Коршик і Сергія Гути.

Весілля відбулося у Молдові, а Анна Трінчер виклала світлини на своїй сторінці в Інстаграм. Зірка позувала на фоні замку в довгій сукні бордового кольору, яка підкреслила її фігуру.

Корсетна сукня обтягнула фігуру співачки, а розріз на нозі і пікантне декольте зробили образ ефектним. Довгі рукавички в тон сукні чудово доповнили лук. Намисто з білих перлин стало чудовою прикрасою, як і сонцезахисні окуляри. Туфлі на високих підборах візуально видовжили ноги співачки і доповнили образ у стилі "old money".

Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Аня Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Відомо, що весілля Єви Коршик і Сергія Гути пройшло у Модові. На свято були запрошені понад 120 гостей, однак в останній момент багато хто повідомив про свою відсутність. Про це блогерка розповідала на своїй сторінці в Інстаграм. У ЗМІ припускають, що це сталося через те, що на свято наречений запросив гостей із Росії, однак ця інформація не підтверджена.

Єва Коршик
Фото: https://www.instagram.com/eva.korshik/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських показала, як тепер виглядає її фігура. За словами співачки, вона зосередилася на любові до свого тіла та виключила силові навантаження на організм.