Співачка Настя Каменських показала, як тепер виглядає її фігура (фото)

Читать на русском
Автор
Настя Каменських розповіла, як змінила підхід до спорту Новина оновлена 07 червня 2024, 13:04
Настя Каменських розповіла, як змінила підхід до спорту. Фото https://www.instagram.com/kamenskux/

Артистка поділилася, що змінила свій підхід до тренувань

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно виклала весільне фото з Потапом, поділилася новими знімками у мережі. Артистка показала, як зараз виглядає її фігура і зізналася, як змінилося її ставлення до фізичних навантажень та харчування.

На нових знімках у Instagram Настя Каменських знята у дворі свого будинку під Києвом, про це говорить завитий зеленню паркан у неї за спиною. Перед камерою артистка позує в короткому чорному топіку та шортах, на плечах у неї коротенька світла сорочка, а на поясі зав’язана спортивна кофта. На ногах співачки стильні кроси, а завершує образ спортивна поза та розпущене волосся.

У підписі до публікації Настя Каменських розповіла, що раніше багато часу приділяла спорту, виснажливим тренуванням та правильному харчуванню, щоб тримати себе у формі. Однак зараз змінила підхід до тренувань та переглянула свої пріоритети у здоровому способі життя.

Настя Каменських фігура

За словами співачки, вона зосередилася на любові до свого тіла та виключила силові навантаження на організм.

"Я зрозуміла, що справжня турбота про себе повинна ґрунтуватися на любові до свого тіла, а не на виснаженні та постійній боротьбі. Саме так на зміну виснажливим силовим тренуванням в моє життя прийшло плавання, вправи для здорової спини, йога та розтяжка", — розповіла співачка.

Також Настя Каменських зізналася, що консультувалася з лікарями щодо правильного дихання, здорової постави та потреб організму.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 15-річний син Потапа неочікувано висловився про батька, який втік за кордон. За словами Андрія Потапенка, він знає, що його батька не дуже люблять в Україні.