Лайфхак для спекотних днів: як зберігати напій холодним цілий день

Читать на русском
Автор
Як зберегти воду холодною у спеку
Як зберегти воду холодною у спеку. Фото Freepik

Простий, але дієвий лайфхак

Спека влітку — найбільший ворог тих, хто її не любить. Освіжатися можна за допомогою холодних напоїв, однак не всі вони завжди рятують. Раніше ми розповідали, як приготувати охолоджуючи й лимонад, а тепер ділимося, як втамувати спрагу в спеку.

Придбані в магазині напої не втамовують спрагу, а лише роблять це почуття більш нестерпним. Лайфхаком поділилися на порталі ProstoWay.

Що знадобиться

Вам потрібна пляшка і вода (приблизно ⅓ об'єму пляшки). Також знадобиться сік, чай або будь-який ваш улюблений напій (⅔ об'єму пляшки).

Пляшку треба наповнити водою приблизно на третину. Тепер її треба поставити в морозильну камеру на ніч. Зранку треба дістати пляшку і долити до кінця воду чи будь-який інший напій.

Так ваш напій буде залишатися холодним упродовж цілого дня і ви зможете охолоджуватися і насолоджуватися ним. Лід буде постійно охолоджувати решту напою і спека вам не буде страшна.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати морозиво без вершків і згущеного молока. Більше не купуватимете улюблену насолоду в магазині.