Помідори теж хочуть випити: як приготувати добриво для томатів із пива

Читать на русском
Автор
З таким добривом помідори будуть великими та смачними Новина оновлена 07 червня 2024, 10:33
З таким добривом помідори будуть великими та смачними. Фото Freepik

Таке добриво зміцнить коріння, а плоди будуть великих розмірів.

Пиво не лише популярний алкогольний напій, а й відмінне добриво для томатів та солодкого перцю на городі. "Телеграф" вже розповідав, як захистити баклажани від колорадського жука, а сьогодні ділиться як удобрити помідори пивом.

Хмільний напій можна підливати просто під кущі помідорів, а можна приготувати на його основі добриво, пише ТСН. З таким підживленням коренева система рослин зміцниться, а плоди будуть великими та смачними.

Як приготувати добриво для томатів з пива

Щоб приготувати добриво з пива для поливу помідорів та солодкого перцю, вам знадобиться одна пляшка пива, півкілограма коричневого цукру та 30 г сечовини. А також вода, у якій потрібно все це розвести. Змішайте всі інгредієнти та додайте до 25 літрів води.

Цим розчином із пивом потрібно поливати грядку з помідорами, вносячи добриво під кожен кущ томатів. Таке підживлення зміцнить кореневу систему рослин, вони стануть витривалішими, а потім подарують щедрий урожай великих томатів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як помити полуницю, щоб вона справді була чистою. Ці цікаві лайфхаки знадобляться в сезон полуниці.